ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ - Compass

Τα παραγόμενα προφίλ υφίστανται λεπτομερή έλεγχο, ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις κατασκευής και να είναι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας. 

COMPASSΣχεδιασμένα για μια ζωή

Η ΜΕΤΑΛ ΑΒΕΕ παράλληλα με τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου COMPASS, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από προφίλ αλουμινίου σε διάφορες διαστάσεις, που καλύπτουν τις ανάγκες για κάθε είδους κατασκευές, σε όλο το φάσμα του κατασκευαστικού τομέα. Η εταιρεία έχει να παρουσιάσει πολλές επιλογές σε τυποποιημένα προφίλ και έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει προφίλ βάσει σχεδίου για κάθε χρήση.

Τα τυποποιημένα προφίλ παρέχονται σε γωνίες ισοσκελείς και ανισοσκελείς, μασίφ και κοίλες διατομές, διατομές διαφόρων σχημάτων (Τ, Ζ κ.ά.), σε ποικίλες διαστάσεις και πάχη διατομής, ώστε να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες.

https://compass.com.gr/wp-content/uploads/2018/05/viomixanies2.jpg

COMPASSΈχουμε την λύση

Ειδικότερα, η παραγωγή προφίλ αλουμινίου βάσει σχεδίου, αποτελεί έναν απ' τους τομείς όπου δραστηριοποιείται με επιτυχία η ΜΕΤΑΛ ΑΒΕΕ. Κάνοντας χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού και αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία τους στο χώρο της εμπορίας αλουμινίου, οι ειδικοί της ΜΕΤΑΛ ΑΒΕΕ παράγουν προφίλ στις προδιαγραφές που θα τους ζητηθούν, σχετικά με τις διαστάσεις, τα κράματα, τη σκληρότητα, αλλά και το σχέδιο, πραγματοποιώντας κάθε ιδέα και έμπνευση του πελάτη.

Τα παραγόμενα προφίλ υφίστανται λεπτομερή έλεγχο, ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις κατασκευής και να είναι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας.

Διεύθυνση

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΘΗΒΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Καλέστε τώρα

2262058212

Email

info@compass.com.gr