Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Compass

ΜΕΤΑΛ ΑΒΕΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΜΕΤΑΛ ΑΒΕΕ ιδρύεται το Φεβρουάριο του 1997 από τον Αργύρη Σκίκο. Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Η πορεία της εταιρείας στο χώρο του σχεδιασμού και παραγωγής προφίλ αλουμινίου αποδεικνύεται εξαιρετικά δυναμική. Η υψηλή ποιότητα, η εξαίρετη λειτουργικότητα και η μοναδική αισθητική των συστημάτων αλουμινίου COMPASS, κατατάσσουν την εταιρεία ανάμεσα στις πλέον ανταγωνιστικές στην ελληνική αγορά. Η ταχύτατη ανάπτυξη και επέκταση της στην ελληνική αγορά οφείλεται σε μια σειρά από ρηξικέλευθες επιλογές και στην εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών για την κατασκευή των προϊόντων της.

https://compass.com.gr/wp-content/uploads/2018/05/metal.jpg
https://compass.com.gr/wp-content/uploads/2018/05/etaireia2.jpg

Η εταιρεία σχεδιάζει και παράγει, εκτός από τα συστήματα αλουμινίου COMPASS, βιομηχανικά προφίλ αλουμινίου σε τυποποιημένες και επί σχεδίω διατομές, ασύγκριτης ποιότητας και αισθητικής, ικανά να ανταγωνισθούν κάθε αντίστοιχο προϊόν της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Τα συστήματα αυτά παράγονται από κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής και είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζουν υψηλή αντοχή, πανεύκολη συναρμολόγηση και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η παραγωγή των εξαρτημάτων των συστημάτων γίνεται από την ΜΕΤΑΛ ΑΒΕΕ έτσι ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα.

Τα συστήματα αλουμινίου COMPASS, είναι η δυναμική πρόταση της εταιρείας στην αγορά αλουμινίου και η αξία τους αποδεικνύεται καθημερινά απ’ τους αριθμούς πωλήσεων αλλά και τους ρυθμούς ανάπτυξης της.

Η εταιρεία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις σχετικά με την ποιότητα των προφίλ, καθώς διαθέτει για την παραγωγή της  όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

https://compass.com.gr/wp-content/uploads/2018/05/etaireia1.jpg

ΜΕΤΑΛ ΑΒΕΕ COMPASS
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η σύγχρονη μέθοδος παραγωγής και η άριστη τεχνογνωσία καθιστούν τα προϊόντα COMPASS απόλυτα λειτουργικά και εύκολα στο χειρισμό τους, ενώ το προσεγμένο design τους τα αναδεικνύει σε αντικείμενα εξαίρετης αισθητικής.

Παράλληλα με την προσεγμένη διαδικασία παραγωγής και τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων της, η ΜΕΤΑΛ ΑΒΕΕ φροντίζει να βρίσκεται κοντά στον πελάτη (κατασκευαστή), με πολύ καλό σέρβις, που περιλαμβάνει αναλυτική ενημέρωση για τη λειτουργία των προϊόντων και τεχνική υποστήριξη για την τοποθέτηση και εφαρμογή των προϊόντων αυτών.

ΜΕΤΑΛ ΑΒΕΕ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι πως, ο ικανοποιημένος πελάτης είναι ο καλύτερος διαφημιστής. Θέλουμε τον καταναλωτή σκεπτόμενο, ενήμερο, πληροφορημένο, υποψιασμένο, να μην καταργεί την λογική όταν αγοράζει, είτε διαρκή καταναλωτικά αγαθά που είναι τα προϊόντα μας, είτε αναλώσιμα αγαθά. Σεβόμαστε τον καταναλωτή.

https://compass.com.gr/wp-content/uploads/2018/05/filosofia-640x427.jpg
Οι οικονομικές και τεχνικές επιστημονικές γνώσεις, μαζί με την βιομηχανική εμπειρία και την απόλυτη γνώση της λειτουργίας των αγορών, είχαν ως αποτέλεσμα την δημιουργία μίας βιομηχανίας αποτελεσματικής, λειτουργικής και ευέλικτης.

Με δεδομένο ότι η Α’ ύλη, για όλες τις διελάσεις αλουμινίου είναι μοναδική, σχεδόν μονοπωλιακή και οι τιμές της διαμορφώνονται χρηματιστηριακά, πετύχαμε το βέλτιστο συνολικό κόστος, που μας επιτρέπει να έχουμε καλές τιμές για τον καταναλωτή.

Στόχος της εταιρείας είναι, μέσα στα επόμενα χρόνια να αποτελέσει την κορυφαία επιλογή στην κατανάλωση προϊόντων αλουμινίου, χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών της.